Digital Marketing Agency Athens

Κατασκευή eshop

360www

Σχεδιάζοντας το τέλειο online Shop

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop σε δυναμικές εφαρμογές για πώληση των προϊόντων ή υπηρεσιών. Ένα online shop είναι ένα POS που δουλεύει για εσάς 24 ώρες την ημέρα και 366 ημέρες το χρόνο. Μια λειτουργική ιστοσελίδα με χρηστικότητα και εμφάνιση που μπορεί και μετατρέψει περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες. 

Δε σταματάμε στη δημιουργία του online καταστήματος. Συνδέοντας το διαδικτυακό καλάθι αγορών σας με τις μηχανές σύγκρισης (CSE) έχουμε μια πιο αποτελεσματική εμπειρία αγορών. Δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συγκρίνουν τα προϊόντα. Οι δυνατότητες σύγκρισης με βάση τα χαρακτηριστικά τους, τις τιμές, καθώς και να δουν κριτικές πελατών είναι σημαντικές.

Κατασκευή eshop

Για να είναι αποτελεσματικό το online shop και να εμφανίζεται στις μηχανές αγορών σύγκρισης, η αυτόματη ενημέρωση αποθεμάτων είναι απαραίτητη. Η παρουσίαση των προϊόντων σας σε μηχανές σύγκρισης (CSE) είναι μόνο η αρχή. Η βελτιστοποίηση με λέξεις-κλειδιά για να εξασφαλίσετε κορυφαίες προβολές και ταυτόχρονα, ο έλεγχος αν πληρούν τις απαιτήσεις των μηχανών σύγκρισης είναι ένα δυναμικό στοιχείο που πρέπει να ελέγχετε και να διαμορφώνετε ανάλογα.

Κατασκευη eshop από το 2009 σε δημοφιλείς πλατφόρμες. Πολλές μεγάλες εταιρείες δείχνουν την εμπιστοσύνη τους για τη δημιουργία των πιο επιτυχημένων online shop.

Κατασκευή eshop

Τα τέσσερα βήματα ανάπτυξης

01

Έλεγχος αναγκών:

Ένα απαραίτητο βήμα για να προσδιορίσουμε, τις ανάγκες και της προκλήσεις της επιχείρησης. Σε αυτή τη συνάντησή η διερεύνηση του αντικειμένου και οι στόχοι, καθώς και οι ιδιαιτερότητες του αντικείμενου αν υπάρχουν, αναλυτικά. Ένα βήμα που επιτρέπει την κατανόηση την καταλληλότερης τεχνικής λύση για το έργο και τον προϋπολογισμό του.

02

UX Design – Εμπειρία Πελατών:

Μόλις η δομή του eshop είναι οριστική, δημιουργείτε ένα σχέδιο UX, δηλαδή το τεχνικό μοντέλο. Με βάση την εμπειρία μας αρχίζουμε τα δημιουργούμε την αρχιτεκτονική, την εμφάνιση, την πλοήγησή και τη συνολική εργονομία του online eshop.

Ο στόχος; Η κατασκευή eshop με την καλύτερη δυνατή εμπειρία του επισκέπτη, βελτιστοποιημένο για να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.

03

Σχεδιασμός UI / σχεδιασμός ιστοσελίδων:

Σε αυτό το σημείο η παλέτα των χρωμάτων οριστικοποιειτε η παλετα χρωματων για την κατασκευή του online shop. Φυσικά, Οι γραφίστες μας (πάντα ενημερωμένοι στις πιο trendy νέες τάσεις) προσθέτουν τη δημιουργική τους πινελιά. Βέβαια, ανάλογα με το χρωματολόγιο που έχετε επιλέξει στον φυσικό κόσμο, δημιουργούμε έναν σύγχρονο eshop, σύμφωνα με το προφίλ σας. Επιπλέον, Το responsive design χρησιμοποιείτε και εδώ ώστε όλες οι συσκευές να μπορούν να αναπαράγουν την εφαρμογή με την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

04

Τεχνική ενσωμάτωση:

Οι προγραμματιστές αναλαμβάνουν από αυτό το σημείο την κατασκευή eshop. Η ενσωμάτωση των διαφορετικών στοιχείων που συνθέτουν το online κατάστημα καθώς και τα animation. Ο καθαρός κώδικας και οι έλεγχοι για μηδενικά errors κατά τη λειτουργία είναι σημαντικά και δίνουμε την ανάλογη βαρύτητα. Σε αυτό το σημείο αναπτύσσετε ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ άλλων εφαρμογών που υπάρχουν όπως ERP, Logistics, CRM…

Κατασκευή Ιστοσελίδων 1c
Κατασκευή eshop 1

Η συνεργασία μαζί μας μεγιστοποιή την προβολή των προϊόντων σας στο online shop σε όλες τις σχετικές μηχανές σύγκρισης. Με μια στρατηγική που καλύπτει από την παρακολούθηση, shopping feeds, τη διασφάλιση της υποβολής των προϊόντων σας μετά από αλλαγές. Επιπλέον, τη διασφάλιση ότι τα shopping feeds σας είναι σε καλή κατάσταση και λειτουργικά. Επιπρόσθετα η εφαρμογή προωθητικών ενεργειών των προϊόντων. Ελέγχουμε τις συμπεριφορές των καταναλωτών και πως αγοράζουν. Μέσω λεπτομερών αναλύσεων και αναφορών, δίνουμε στους πελάτες μας ενημέρωση για περαιτέρω αποφάσεις μάρκετινγκ.

Κατασκευή eshop

Η Κατασκευή eshop απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, στρατηγική και πάνω απ’ όλα, δημιουργικότητα. Δημιουργείτε μια εφαρμογή που θα προσελκύει πελάτες, προσφέροντας αξία και θα ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

Στην Κατασκευη eshop η εμφάνισή και η αίσθηση παίζει σημαντικό ρόλο σαν πρώτη εικόνα για τον επισκέπτη. Εξάλλου, οι χρωματικοί συνδυασμοί, έως και το μενού είναι σημαντικό να εξισορροπηθούν σε αισθητική και χρηστικότητα. Το Design UX έχει τον πρώτο λόγο και εδώ όπως και στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Αν και υπάρχουν αρκετά που πρέπει να έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τα βασικότερα είναι:

    • η αναζήτηση σε όσες ταξινομήσεις γίνετε περισσότερες

    • η ενσωμάτωση ενός ασφαλούς συστήματος πληρωμών.

Η ασφάλεια θα πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Οι πελάτες δε θα είναι πρόθυμοι να αγοράζουν εάν δεν αισθάνονται ασφαλείς.

Επιπλέον, η δυνατότητα των επισκεπτών δημιουργίας λογαριασμού κατά την αγορά ή και η αγορά ως επισκέπτες, είναι κάτι που διευκολύνει τις πωλήσεις ενός online shop.

Οι αξιολογήσεις και κριτικές από πραγματικούς πελάτες δίνει τη δυνατότητά στους πιθανούς πελάτες να μπορούν να ελέγχουν οτιδήποτε είναι σχετικό με την ποιότητα του προϊόντος. Είναι άλλο ένα θετικό στοιχείο που πρέπει να υπάρχει.

Τέλος, ένα καλό σύστημά διαχείρισης email για αποστολή email στους πελάτες Είναι απαραίτητο. Η ενημέρωσή σχετικά με εκπτώσεις, προσφορές ή νέες αφίξεις προϊόντων βοήθα να διατηρεί το κατάστημά τη δυναμική των επιστρεφομένων πελατών.

Scroll to Top

Επικοινωνία