Digital Marketing Agency Athens

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

360www

Το (SEO) για τις μηχανές αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας για έναν ιστότοπο.

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων a

Μας βρήκατε, έτσι δεν είναι; Το Search Engine Optimization ή αλλιώς Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO) για τις μηχανές αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας για έναν ιστότοπο.

Έχετε μια όμορφη ιστοσελίδα με ωραίο web design και επίσης έχετε δημιουργήσει την απαραίτητη μετατροπή που ταιριάζει, αλλά απλά στερείτε επισκεψιμότητας;

Τότε ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Μόλις βρήκατε έναν συνεργάτη που καταλαβαίνει πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης.

On-Page SEO

Ποιες λέξεις – κλειδιά και ερωτήσεις πρέπει να έχει και να απαντά ο ιστότοπός σας;

Η αναζήτηση θα γίνει με τη βοήθεια μας. Επειδή η σύγχρονη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον καλό σχεδιασμό της εμπειρίας χρήστη. Επίσης, η Google μετρά και επιβραβεύει όταν οι επισκέπτες παραμένουν στον ιστότοπό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αυτό, φυσικά, εξαρτάτε με τη σειρά του από το αν βρίσκουν εκεί αυτό που ψάχνουν. Βέβαια, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιεχόμενο.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Τοπικό SEO

Πολλοί χρήστες κάνουν αναζήτηση υπηρεσιών, προϊόντων κλπ για κάποιους που να είναι κοντά τους. Εμείς σας βοηθάμε να εμφανισθείτε εκεί που είναι η έδρα σας.

SEO - παρακολούθηση

Συνεχής επανεξέταση των επιτευγμάτων από τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και αναζήτηση νέων δυνατοτήτων

Δημιουργούμε μια αποτελεσματική και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα με responsive web design, που καλύπτει τις ανάγκες σας και τους επιχειρηματικούς στόχους. Η προσαρμοσμένη τελική  εφαρμογή καλύπτει τις ανάγκες σας. Επιπλέον, όμως, εξασφαλίζει ένα ομαλό και λειτουργικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με καθαρό κώδικα και ένα εύχρηστο back-end.

SEO - Audit

Μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση θα δείξει τις ανάγκες σας.

Επαγγελματικό SEO από τη SEO Agency σας στην Αθήνα

Από το 2009 υποστηρίζουμε μεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουμε ήδη βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να βελτιώσουν την online παρουσία τους. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών SEO, για να σας βοηθήσουμε να έχετε περισσότερους επισκέπτες, leads και πωλήσεις στον ιστότοπό σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο. Οι συμβουλές τους είναι πολύτιμες και γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει για να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

SEO Search engine optimization 1
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων Αθήνα

Επιτυχία με καλύτερη διαδικτυακή προβολή

Επιπλέον, Γνωρίζουμε τι χρειάζεται για την επιτυχία σας στην Google & Co. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών. Βελτιστοποιούμε τους ιστότοπους χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες τεχνικές, όπως τεχνική, semantic και δημιουργία συνδέσμων, μάρκετινγκ περιεχομένου, βελτιστοποίηση μετατροπών και βελτιστοποίηση επιδόσεων. Συνιστούμε να λαμβάνετε επαγγελματικές συμβουλές από έναν σύμβουλο SEO αντί να αναζητάτε τη φθηνότερη επιλογή. Ένας αξιόπιστος σύμβουλος SEO παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την επιτυχή βελτιστοποίηση.

Στρατηγική συμβουλευτική Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και όχι μόνο

Οι ειδικοί μας στο SEO κάνουν τα απαιτούμενα και διασφαλίζουν ότι η επιχείρησή σας βρίσκετε στην κορυφή των μεγάλων μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, η Bing ή η Yahoo!, και είναι άμεσα διαθέσιμες μόλις γίνει αναζήτηση στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας – εδώ είναι που η ολιστική προσέγγιση και η σωστή στρατηγική έχουν σημασία.

Η 360www δεν είναι απλώς μια εταιρεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Η 360www είναι εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, ολιστικής προσέγγισης, προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών, όπως κατασκευή ιστοσελίδων, καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφήμιση pay-per-click, και επιπλέον παραγωγή βίντεο και πολλά άλλα. Σας βοηθάμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις μέσω στοχευμένων μάρκετινγκ campaigns. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσης.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στην Αθήνα: Τοπικό SEO

Το τοπικό SEO είναι μια σημαντική πτυχή του διαδικτυακού μάρκετινγκ, καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στοχεύουν πελάτες σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Καθώς η Google συνεχίζει να βελτιώνει τον αλγόριθμό της, το τοπικό SEO αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Το τοπικό SEO βοηθά τις επιχειρήσεις στην εμφάνιση τους σε πρώτες θέσεις, όταν οι δυνητικοί πελάτες κάνουν αναζήτηση σε τοπικό επίπεδο. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (Search Engine Optimization) επιτυγχάνει το στόχο της κατά αυτόν τον τρόπο και στην τοπική αναζήτηση.

Οι υπηρεσίες SEO μας

  • Έρευνα & ανάλυση λέξεων – κλειδιών
  • Διαδικτυακή βελτιστοποίηση (on page SEO) και τεχνική βελτιστοποίηση
  • Βελτιστοποίηση εκτός τοποθεσίας (off page SEO)
  • Δημιουργία συνδέσμων
  • Μάρκετινγκ περιεχομένου
  • Στρατηγική SEO

H 360www παρέχει ένα να ολιστικό φάσμα υπηρεσιών για εταιρείες όλων των μεγεθών και τύπων. Η επιτυχής συνεργασία μας εδώ και πολλά χρόνια με εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και τομέων μας δίνει το know how πάνω σε πολλούς τομείς τους. Είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις ιστοσελίδες σας για το Google ή το Bing και το yahoo, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας ή να δημιουργήσετε leads μέσω του μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Local SEO

Πόσο κοστίζει το Search Engine Optimization;

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες SEO στους πελάτες μας σε σταθερή ωριαία τιμή. Γίνετε καταβολή της μηνιαίας αμοιβής μας και αρχίζει η εργασία για εσάς μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σας. Οι πρώτοι 5 μήνες είναι υποχρεωτικής διάρκειας.

Οι κατατάξεις SEO είναι βιώσιμες;

Είναι άμεσα εξαρτημένες από το τρόπο που αυτές αποκτήθηκαν. Η προσέγγισή μας με επίκεντρο τον χρήστη αποτελεί το θεμέλιο για την επιτυχία και την απόδοση του ιστότοπου σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια, μια καλή εμπειρία χρήστη (UX) είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες παραμένουν στον ιστότοπό σας, διαβάζουν και τελικά κάνουν αυτό που επιθυμούν, δηλαδή επικοινωνούν μαζί σας ή παίρνουν μια απόφαση αγοράς. Επιπλέον, αυτή η συμπεριφορά για την Google είναι ότι η σελίδα προσφέρει αυτό που έψαχνε ο χρήστης και είναι καλό για τη βιώσιμη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης – SEO ❤️ UX.

Τι κάνει τη φωνητική αναζήτηση τόσο σημαντική στο ηλεκτρονικό εμπόριο;

Οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων μπορούν να δίνουν γρήγορα απαντήσεις στις ερωτήσεις των πελατών χρησιμοποιώντας τη φωνητική αναζήτηση. Με αυτό τον τρόπο αυξάνουν επιπλέον την επισκεψιμότητα στις επιμέρους σελίδες του ιστότοπου τους. Βέβαια, οι ταχύτερες απαντήσεις είναι κάτι που οι χρήστες θέλουν και αυτή η τεχνολογία καλύπτει αυτό το κενό, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ελκυστική εναλλακτική λύση για την online αναζήτηση.

Τι είναι η φωνητική αναζήτηση;

Η φωνητική αναζήτηση είναι μια τεχνική που επιτρέπει σε έναν χρήστη να αναζητήσει στο Διαδίκτυο, σε έναν ιστότοπο ή σε μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας μια φωνητική εντολή.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις της φωνητικής αναζήτησης στη Βελτιστοποιήση ιστοσελίδων;

Αρχικά, η τεχνολογία της φωνητικής αναζήτησης έχει διανύσει πολύ δρόμο. Φυσικά, η φωνητική αναζήτηση επηρεάζει τη συμπεριφορά των πελατών και οι επιχειρήσεις. Με τη βοήθεια της 360www μπορούν να κάνουν τους ιστότοπούς τους πιο επιτυχημένους.

Ποιες είναι οι δημοφιλείς συσκευές φωνητικής αναζήτησης και οι μηχανές αναζήτησης;

Η φωνητική αναζήτηση βέβαια είναι μια λειτουργία που βοηθά έναν χρήστη στην αναζήτηση του στο Διαδίκτυο, σε έναν ιστότοπο όπως επίσης και σε μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας τη φωνητική εντολή. Η λειτουργία αυτή έκανε αρχικά την εμφάνισή της στα smartphones ως συνέπεια των εξελίξεων στην αναγνώριση ομιλίας, και σχεδόν αντικατέστησε τη γραμμή αναζήτησης.

Παρακάτω μερικές από τις πιο συνηθισμένες συσκευές φωνητικής αναζήτησης, καθώς και οι μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούν:

Google Home: Google
Amazon Echo/Alexa: Bing
Google Assistant: Google
iPhone / Siri: Safari

matt cutts google

Everybody thinks their website is above average.

Scroll to Top

Επικοινωνία