Digital Marketing Agency Athens

Web Services

360www

Web Services με Yψηλής ποιότητας πελατοκεντρική αντίληψη και σχεδιασμός

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Web Services

H 360www Web Services παρέχουμε ολιστικές διαδικτυακές υπηρεσίες. Από την κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, ανανέωση ιστοσελίδων, search engine optimization (SEO), digital marketing, και φυσικά, φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting). Βέβαια, δε σταματάμε εδώ. Διασυνδέσεις με εμπορικές εφαρμογές, δημιουργία android app, υποστήριξή. Όλες οι υπηρεσίες από μία μόνο πηγή.

Εμπνεύστε τους επισκέπτες με τη βοήθεια της 360www Web Services.

360 web services

Επισκεψιμότητα + Μετατροπή = Απόδοση

Είναι γνωστό ότι την ψηφιακή επιτυχία την καθορίζει σχεδόν πάντα η ίδια συνταγή: απόκτησε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα βέβαια, να μετατρέπει όσο το δυνατόν περισσότερους σε πελάτες που αγοράζουν.

Ποιο είναι το κόστος μιας αρχικής συνάντησης και ποιο είναι το επόμενο βήμα για τον σχεδιασμό ενός ιστοτοπου;

Αρχικά στη 360www Web Services θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας δώσουμε συμβουλές για το πώς μπορείτε να βάλετε το νέο ιστότοπο σας “σε τροχιά”. Επιπλέον, σε αυτή την πρώτη συνάντηση έκτος από την ενημέρωση, θα γνωρίσετε και τον προσωπικό σας υπεύθυνο επικοινωνίας για το έργο.

Θα συλλέξουμε τις απαιτήσεις και τις ιδέες σας για το έργο και μπορούμε να διευκρινίσουμε διάφορα βασικά ζητήματα, ώστε στη συνέχεια να έχετε αμέσως και μια πρώτη εκτίμηση του χρονικού και οικονομικού πλαισίου. Φυσικά, όλα αυτά είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση για εσάς. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω email. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Responsive Web Design

Responsive web design

Web Hosting Υπηρεσία

Web Hosting Υπηρεσία

Design και UX Design 2

Design και UX Design

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

Κατασκευή Ιστοσελίδων 1c

Κατασκευή ιστοσελίδων

Web Consulting υπηρεσία a

Web Consulting υπηρεσία

digital marketing 1

Digital marketing

Ποια είναι τα βήματα του έργου κατασκευή ιστοσελίδων;

Μετά την εναρκτήρια συνάντηση, στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες στο έργο συζήτησαν τους στόχους του έργου, η αρχική εστίαση στην ανάλυση των επισκεπτών είναι το επόμενο βήμα. Τι αναζητούν, τι θέλουν, τι χρειάζονται, πού βρίσκονται νοητικά, τι παίρνουν κατά την επίσκεψη τους στην ιστοσελίδα.

Η ανάλυση καταλήγει σε ιεραρχημένες απαιτήσεις για την ιδέα (σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη). Ο καθορισμός και η αστικοποίηση των απαραίτητων χαρακτηριστικών, το περιεχόμενο και η δομή τους γίνετε, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες στο έργο να μπορούν να έχουν μια γενική εικόνα.

Μετά από αυτό το βήμα, είναι επίσης σαφές, σε ποια στοιχεία πρέπει να οπτική σχεδίαση, η συγγραφή κείμενων καθώς και να γίνει η συλλογή φωτογραφιών που χρειάζονται. Με την ολοκλήρωση αυτών, ο διαδικτυακός τόπος αρχίζει να υλοποιείτε.

Τι είναι SEO ή "βελτιστοποίηση ιστοσελίδων";

Το SEO ή βελτιστοποίηση ιστοσελίδας σημαίνει ουσιαστικά ότι η σελίδα προορισμού σας πρέπει να έχει τα κατάλληλα κείμενα και φώτο σύμφωνα με το στόχο που έχετε ορίσει. Μπορείτε να το κάνετε έχοντας κατά νου την ιδανική προσωπικότητα αγοραστή. Επίσης, η δοκιμή ΑΒ είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να μάθετε ποιες μέθοδοι λειτουργούν για τους αγοραστές σας.

Ποια λάθη πρέπει να αποφεύγετε όταν ξεκινάτε έναν ιστότοπο;

Αποφύγετε να δέχεστε απλώς τη φθηνότερη προσφορά. Ειδικότερα, αν οι υπηρεσίες που θέλετε δεν είναι ευκολονόητες και με σαφήνεια.

Ποια λάθη πρέπει να αποφεύγετε όταν ξεκινάτε την κατασκευή ενός ιστότοπου;

Αποφύγετε να δέχεστε απλώς τη φθηνότερη προσφορά – ειδικά αν οι υπηρεσίες που θέλετε δεν περιγράφονται με σαφήνεια.

Σε ποια συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και διαχείρισης eshop υλοποιείτε στη 360www Web Services;

Η επιλογή του κατάλληλου CMS είναι πάντα εξαρτώμενη από το concept του ιστότοπου και τις απαιτήσεις. Η επιλογή του CMS δε γίνετε στην αρχή ενός έργου. Φροντίζουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή τεχνική λύση για την επανεκκίνηση του ιστότοπού σας. Το σύστημα σας παρέχεται με συμπεριλαμβανόμενη της προσωπική καθοδήγηση.

Πώς είναι μια σοβαρή προσφορά κατασκευής ιστοσελίδων;

Μια καλή προσφορά είναι κατανοητή και περιέχει όλα όσα συζητήθηκαν. Είναι σαφές ποιες υπηρεσίες οδηγούν σε ποιο κόστος και ποιες ενέργειες λαμβάνουν χώρα, λεπτομερώς.

Hosting και CDN

Η φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδας σας γίνετε σε τελευταίας τεχνολογίας web servers. Μέσα στα πλαίσια της μεγαλύτερη ταχύτητας χρησιμοποιούμε και CDN δίκτυο. Με αυτό το τρόπο τα δεδομένα σας κατανέμονται σε εκατοντάδες διακομιστές. Με αυτό τον τρόπο είναι διαθέσιμα με αστραπιαία ταχύτητα.

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδων στη 360www Web Services;

Περιλαμβάνει εκείνες τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζεστε. Η προσφορά μας είναι ειδικά φτιαγμένη για εσάς.

Ενώ το concept και ο σχεδιασμός αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε έργου, μπορείτε να συνεισφέρετε, για παράδειγμα, κείμενα και φωτογραφίες.

Πού μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων;

Ειδικά στη δημιουργία και συντήρηση του περιεχομένου που μπορείτε να συνεισφέρετε εσείς οι ίδιοι έχετε κάποια εξοικονόμηση.

Πόσο κοστίζει ένας καλός ιστότοπος; - Τιμές σχεδιασμού ιστοσελίδων στη 360www Web Services

Αντερώτηση: Τι κοστίζει ένας κακός ιστότοπος; Κοστίζει χρόνο και χρήμα, αλλά πάνω απ’ όλα κοστίζει σε πελάτες. Ένας “όμορφος” ιστότοπος που δείχνει μόνο “παλιό κρασί σε καινούργια μπουκάλια” δεν έχει καμία προστιθέμενη αξία για τους επισκέπτες σας και επομένως για εσάς. Βλέπετε, σήμερα μπορείτε – (καθαρά τεχνικά) να δημιουργήσετε και μόνοι σας έναν νέο ιστότοπο, αλλά συχνά δεν αξίζει τον κόπο. Πάρτε ειδικούς στο πλευρό σας.

Το ποσό της οικονομικής προσφοράς που σας κάνουμε αν δεν το υλοποιήσετε μαζί μας, στο τέλος θα έχετε καταβάλει επί δυο ίσως και τρεις φορές παραπάνω από αυτό. Σήμερα με εμάς είναι ακριβώς ότι λέει η προσφορά. Σε βάθος χρόνου αν σας στοιχίζει το ίδιο σε εκταμίευση πάλι είναι πολύ περισσότερα. Γιατί πρώτον ο χρόνος είναι χρήμα και κατά δεύτερον θα πρέπει να την ξαναφτιάξετε από την αρχή.

Στην πραγματικότητα, ο προϋπολογισμός για έναν επαγγελματικό ιστότοπο μπορεί να ποικίλλει σημαντικά. Η 360www δεν έχει πακέτο “one size fits all”. Εξαρτάται τελικά από το ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε. Επιπλέον, το περιεχόμενο όπως κείμενα, εικόνες, illustrations, infographics ή βίντεο, μπορείτε να παρέχετε εσείς ως πελάτης. Τα έργα μας συνήθως ξεκινούν από περίπου 5k έως 60k €.

Scroll to Top

Επικοινωνία